Arranca un Mig Any singular però mantenint l’essència

El dijous va començar el Campionat de Cotos i els actes seguiran durant tot el mes d'octubre

actes per a celebrar un Mig Any sense olleta
Una de les partides disputades en la primera jornada del campionat de Cotos. XAVI TEROL

Octubre desprén Festa, així és cada any i enguany, malgrat la Covid-19 i que l’olor de la pólvora no s’haja quedat en l’aire dels carrers alcoians, així serà.
L’Associació de Sant Jordi (ASJ), ha programat, dins de les possibilitats que permet la crisi sanitària, una sèrie d’actes per a celebrar un Mig Any, particular i sense olleta en La Glorieta, però un Mig Any.
Així, amb una sèrie d’activitats que es desenvoluparan al llarg d’aquest mes d’octubre, el dijous va arrancar el tradicional Campionat de Cotos  que enguany ha canviat d’ubicació i s’ha traslladat al pati del Museu Alcoià de la Festa (MAF). La primera fase contínua el dilluns, dimarts i dimecres de la setmana que ve a les 20’15 hores, mentre que a la mateixa hora però del dijous i dimarts 13 i dijous 15 tindrà lloc la segona fase. Els primers classificats per a la següent ronda són la S. M. Nova, la filà Chano, Abencerrajes, Magenta i Cordó.
El campionat seguirà el dilluns 19 amb les semifinals i el dimecres 21 amb la final.
Com ja anunciem en aquest periòdic, l’Associació ha organitzat una gala festera en el Teatre Calderón, ‘Crida de Festa’, que conjuminarà totes les arts escèniques que es representen en les festes de Moros i Cristians, com ara música, teatre o dansa. De moment, hi ha programades tres sessions, el divendres 16 a les 20’30 hores, el dissabte 17 a les 19 hores i el divendres 23 a les 20’30 hores. Les dues primeres estaran reservades per a festers i associats.
D’altra banda, es manté el Concurs de Pintura a l’aire lliure ‘Silvestre Vilaplana Molina’ al parc de la Glorieta el diumenge dia 18, a partir de les 10’30 hores.
Una de les activitats de la programació del Mig Any d’enguany arriba de la mà de l’Agrupació Fotogràfica Alcoiana (AFA), amb una exposició el dijous 22 en el MAF. També hi haurà una missa d’acció de gràcies, i ‘Festival d’humor al confinament’ a càrrec del Quadre Artístic de l’ASJ.

Advertisements

Send this to a friend