Colofó a un Nadal Alcoià condicionat per la pandèmia

Melcior, Gaspar i Baltasar compleixen amb la tradició amb la seua presència en l'Adoració

Burretes i Adoració Reis Mags
Un moment de l’Adoració que s’ha desenvolupat en la Bandeja. (Foto: Retransmissió en directe Ajuntament d’Alcoi)

L’Adoració dels tres Reis Mags  ha tancat els actes del Nadal Alcoià, una celebració especial i marcada, en aquesta ocasió, per la pandèmia. El acte tradicionalment seguit per una multitud, s’ha desenvolupat en aquesta ocasió en una plaça d’Espanya buida, en ple toc de queda i amb els pocs espectadors que han pogut seguir-la en directe des dels balcons dels habitatges de la plaça d’Espanya.

El desenvolupament de l’acte ha sigut similar al d’altres anys. Melcior, Gaspar i Baltasar han sigut els protagonistes, realitzant l’habitual recorregut des de la part alta de la Bandeja fins al portal, on María, José i Jesuset els esperaven. L’ofrena s’ha realitzat mentre sonava el Messies de Händel i els focs d’artifici acompanyaven la cerimònia.

Ses Majestats i la Sagrada Família han participat en l’acte proveïts de les preceptives màscaretes, en un acte que ha durat uns pocs minuts i ha posat el colofó a la més singular i estranya de les visites dels monarques a la ciutat d’Alcoi. Una cita que espera, l’any vinent, reprendre la més absoluta i tradicional de les normalitats.

Send this to a friend