166 casos actius menys en el departament de Salut d’Alcoi

La incidència a la nostra comarca ha descendit novament de 289,67 a 168,85

Exteriors de l’hospital comarcal Verge dels Lliris d’Alcoi | Arxiu

Les dades actualitzades en el dia de hui per part de Sanitat continuen reflectint una baixada general de casos Covid en tota la nostra comarca pel que la incidència ha descendit novament de 289,67 a 168,85 en el departament de Salut d’Alcoi.

Així, situació en aquest departament és la següent: 231 casos actius, és a dir, 166 menys que en l’anterior actualització. A més, només s’han sumat 47 nous Covid, per la qual cosa des que va començar la pandèmia, aquest departament acumula un total de 13.243 casos. Lamentablement, la dada de morts continua augmentant. Entre el 17 i el 21 de febrer, s’han registrat 4 més, tres d’ells pertanyen a Alcoi i, ara com ara, Sanitat no ha informat del municipi de la quarta persona. En total, la xifra de morts per Covid és de 393 des de l’inici de la pandèmia.

En el cas d’Alcoi, hi ha 50 actius menys (incidència de 149,17), amb 88 actius actualment, mentre que hi ha 31 positius més, per la qual cosa en total hi ha 5.835 casos Covid des que va començar la pandèmia. Els municipis que també han sumat positius en els últims tres dies són: Banyeres, Castalla, Cocentaina, Ibi, Muro, Onil i Penàguila.

D’altra banda, els municipis que actualment no tenen casos actius són: Agres, Alcocer de Planes, Alcoleja, Alfafara, Almudaina, Balones, Benasau, Benifallim, Benillup, Benimarfull, Benimassot, Facheca, Famorca, Gaianes, Gorga, l’Alqueria d’Asnar, La Vall d’Alcalà, Millena, Quatretondeta i Tollos. A més, cal assenyalar que tots els municipis han baixat els seus casos actius.

Send this to a friend