226ERS Factory Team es proclama guanyador del Trail Solidari Alcoi

En el Mig Trail, el Powergym ha sigut el primer equip a travessar la meta

226ERS Factory Team es proclama guanyador del Trail Solidari Alcoi
Ambient en la zona de meta del Trail Solidari.

Hui s’ha celebrat una de les cites esportives reina a Alcoi, el Trail Solidari ‘Ciutat d’Alcoi’, que començat a les 8 hores en la plaça d’Espanya, on també estava situada la meta.

Abans de començar aquesta carrera, que ha inclòs fins a quatre modalitats: el Trail, de 54 quilòmetres, el Mig Trail de 30, la Marxa Solidària de 24 km, i el Jove Trail Solidari, de 15 km, s’ha tornat a repetir la típica estampa de la plaça de Dins ocupada pels més de 2000 participants, on s’han oferit diversos ‘discursos’.

Finalment, amb el senyal d’eixida els participants han fet els primers passos d’una cita que té com a objectiu recaptar diners per a la lluita contra el càncer. 

226ERS Factory Team es proclama guanyador del Trail Solidari Alcoi
D’esq. a dta.: Santi Peidro, Eric Baena, Jorge Vicedo i Jairo Espí, de l’equip Powergym.

Dues hores, 33 minuts i 38 segons havien transcorregut aquest matí quan l’equip guanyador absolut del Mig Trail ha travessat la meta. S’ha tractat del Powergym Mig Trail, compost per quatre alcoians: Jorge Vicedo Contreras, Jairo Espí Olcina, Eric Baena Baños i Santi Peidro Miralles.

L’equip Las leyendas del Trail, ha guanyat en la modalitat femenina del Mig Trail, després d’un temps de 3h 45′ 36”, i ha estat compost per Suzie Hamer, Montse Muñoz Canals, María José Zornoza Poveda i Toñi Moreno Fernández.

I en la categoria de Trail, el crono marcava 6h 27′ 31” quan ha arribat el primer equip, el que s’ha proclamat guanyador absolut després de córrer una distància de 54 quilòmetres. Aquest equip ha sigut el 226ERS Factory Team, compost per Moisés Vidal Gil, Vicente Juan García, Miguel Mataix Gracia i Jesús Sánchez. 

En l’apartat femení, Roser Nicolau Pico, Victoria Ballenilla Marco, Laura Irina Lara Sánchez i Miryam Talens Belen, sota el nom de Primavera Group Trail, han sigut les vencedores en la categoria femenina del Trail, amb un temps de 7h 36′ 58”.

El cronòmetre ha continuat en marxa durant les següent hores, a l’espera de rebre a tots els participants.

En el cas de la Marxa Solidària, els primers han sigut Miguel Vicente Soler Soler, Amadeo Benavent Escriva i Carlos Requena del club Marxa Nòrdica CEA 1, que han parat el crono en 3h 17′ 35”.

D’altra banda, en la modalitat que s’ha incorporat en aquesta novena edició, el Jove Trail, han participat dos equips, el 226 Endurance Scohool, format per Jorge Cantó Esteve, Óscar Fernández de la Parra López, Alex Vilaplana Francés i Jordi Seguí Carbonell, que han realitzat els 15 quilòmetres en 1 h 55′ 38”. L’altre equip, Athlets&Pauet, format per Júlia García i Blanes, Pau Seguí Cortell, Júlia Gilabert Beneyto i Alba Masanet Mire han acabat la prova en 2 hores, 5 minuts, 53 segons.

Send this to a friend