37.755 persones accedeixen a les piscines municipals des que obriren les seues portes

Les xifres d'accessos registrades des d’eixe dia i fins el 31 de juliol són les més elevades en els últims sis anys

37.755 persones accedeixen a les piscines municipals des que obriren les seues portes
Piscina de les Paules

Un total de 37.755 persones usuàries han accedit a les piscines municipals des que obriren les seues portes el darrer 17 de juny. Les xifres són molt superiors a les d’anys anteriors, motivades en gran mesura pel retorn a la normalitat en aquesta mena d’instal·lacions després de la pandèmia, el servei prestat a diferents escoletes d’estiu, l’increment d’accessos i la venda de carnets de temporada, així com també degut a les elevades temperatures registrades en aquestes setmanes.

Els carnets que més s’han expedit aquest 2022 són els de família, que han passat de 113 l’any anterior a 197 aquesta temporada, seguits dels de persona jubilada i els infantils.

L’oferta per al que queda del mes d’agost s’ha ampliat amb l’obertura de la piscina del Col·legi Sant Vicent de Paul, una instal·lació que reobre les seues portes gràcies a l´esforç d’aquest centre educatiu  i de l’Ajuntament d’Alcoi, després de romandre 11 anys tancada al públic. L’apertura d’aquestes instal·lacions ha estat molt exitosa. Només en els dos primers dies del seu funcionament s’han enregistrat gairebé 500 entrades. En concret, dimarts 2 d’agost es comptabilitzaren 237 entrades (103 de matí i 134 de vesprada), mentre que el dimecres, dia 3 d’agost es registraren 250 (136 de matí i 114 de vesprada).

Segons explica el regidor d’esports, Alberto Belda, «amb la de Les Paules, són quatre les piscines amb gestió municipal obertes actualment a la ciutat. Açò suposa, per una banda, un excel·lent servei als ciutadans i ciutadanes, però a més contribueix a la creació d’ocupació, amb la contractació de 12 persones encarregades de les taquilles i 15 socorristes».

Send this to a friend