820 cuiners participen en el Concurs Millor Arròs del Mediterrani

El jurat, format per Susi Díaz, els Germans Torres i Óscar Velasco

820 cuiners participen en el Concurs Millor Arròs del Mediterrani
Un participant preparant una paella.

820 cuiners amateurs -600 en la categoria d’adults i 220 en categoria infantil- de les províncies d’Alacant i Múrcia. Aquestes són les xifres de participació que llancen les rondes eliminatòries del Concurs Popular Millor Arròs del Mediterrani la gran final del qual se celebrarà en el marc d’Alacant Gastronòmica.

La fira de gastronomia d’Alacant serà escenari demà 26 de setembre de la fase final del certamen, dirigit a cuiners amateurs que sotmetran els seus arrossos al criteri d’un jurat presidit per Susi Díaz (La Finca, Elx, 1 estrela i 2 sols), els Germans Torres (Cuina Germans Torres Restaurant, 2*) i Oscar Velasco (xef estrela Michelin que ha desenvolupat el seu treball en el restaurant Santceloni).

La final comptarà amb 22 participants en categoria adult i 18 en infantil, els dos nivells en els quals s’articula el concurs, després de la celebració de les dues últimes rondes classificatòries en el Mercat Central de la capital alacantina hui dilluns i en el centre Carrefour de Sant Joan (Alacant) dissabte passat.

Els guanyadors de la semifinal d’ahir han sigut Pablo Poveda i Esther Aguado, que s’uneixen als guanyadors i finalistes de les anteriors eliminatòries. Els seus arrossos han sigut els triats pel jurat, format per Joaquín Baeza Rufete (Baeza&*Rufete, 1*), Miguel García (El Cantó) i Cristina Juan (Dàrsena), d’entre els presentats pels 9 participants en aquesta semifinal.

 

Send this to a friend