Partit d’alt voltatge en el Collao

El Real Unión arriba havent guanyat els seus dos últims compromisos

Partit d'alt voltatge en el Collao
Liberto marcant el gol de l’empat enfront de La Nucia. QUIQUE REIG

Partit d’alt voltatge aquesta vesprada (17 hores) en el Collao, d’eixos que tant agraden a l’afició blanc-i-blava i que tan reiterats s’han fet aquesta temporada per la situació en la taula dels de Vicente Parras, que porten més de mitja lliga al caient de la navalla, especialment en els dos últims mesos, on cada duel a casa era quasi com una final per al Deportivo.

La visita del Real Unión accentua més si cap aqueixa sensació, ja que els d’Iñaki Goikoetxea –tercer entrenador que se senta aquesta temporada en la banqueta irundarra– són un rival directe que només està a tres punts i la sensació que són un equip renascut després d’aqueixes dues victòries consecutives, alguna cosa que l’Alcoyano no assaboreix des d’aquell llunyà primer mes de competició on tot li somreia als blanc-i-blaus, que eren líders.

Aquests partits adquireixen una rellevància major, perquè no és només sumar enfront d’un rival directe, també s’ha de tindre en compte que són punts que li lleves. L’Alcoyano no camina precisament sobrat en els ‘averages’ particulars amb els equips de la seua lliga. Ho té perdut amb l’Intercity i Nàstic (falta el partit de tornada) i igualat amb La Nucia i At. Balears. Amb l’únic que ho té a favor és amb el Real Unión, després d’eixa victòria 1-2 a Irun amb gol de Juanan a deu minuts de la conclusió.

Els de Vicente Parras afronten aquest duel enfront del Real Unió amb sensacions contraposades. En les dues últimes jornades –enfront del líder Eldense i a casa contra La Nucia– es van quedar en el camí quatre punts que en partits com els d’aquesta vesprada, es troben a faltar no tindre’ls per a afrontar-los sense la sensació que siga un xoc a cara o creu.

Parres podrà posar al seu onze de gala amb la recuperació de Lillo. El d’Asp es va quedar sense jugar enfront de La Nucia pensant que per a aquesta setmana estaria en perfectes condicions de la lesió de muscle que es va produir a Elda. Tot apunta al fet que hi haurà canvis en els dos costats de la saga. Soler cedirà el seu lloc a Lillo i el mateix farà Lobato amb Pablo Carbonell.

Send this to a friend