A 50 minuts de l’OK Lliga

L'Alcodiam descansa aquesta setmana mancant l'últim partit a casa del cuer

Carlos Cantó inicia una acció d’atac contra el Sant Feliu (Aldemar)

Va patir el Patín Alcodiam però va aconseguir doblegar al Sant Feliu i se situa a 50 minuts de l’OK Lliga. Només li resta per jugar un partit, el de l’última jornada que, casualitats del sorteig, serà a casa del cuer Santa Mª del Pilar. Els de Lorenzo Pastor hauran d’esperar a la setmana que ve, ja que aquest cap de setmana és de descans.

Un parèntesi competitiu que el Patín Alcodiam abraça com a aigua de maig. La seua plantilla arrossega nombroses ferides de guerra després d’un estressant final de temporada. Ferran Formatjé i Aleix Pastor van forçar la seua presència en la pista enfront del Sant Feliu quan físicament no estaven al cent per cent de les seues possibilitats.

Tots dos han descansat aquesta setmana i seguiran entre cotons la pròxima per a tractar d’arribar en les millors condicions a aqueixa la batalla final del pròxim dissabte en el pavelló del col·legi Santa Mª del Pilar de Madrid, on el Patín Alcodiam es jugarà a una sola carta el retorn a l’OK Lliga sense haver de passar per un play-off.

Agustín serà baixa per a Madrid
Un partit en el qual Lorenzo Pastor ja sap que no podrà comptar amb Agustín Domínguez. L’argentí va veure la quarta blava enfront del Sant Feliu i serà baixa per sanció. Tampoc estarà Pere Cañellas. El 5 blaugrana ha començat aquesta setmana a córrer i no es posarà els patins fins a la pròxima després que dimecres passat se li retirara l’escaiola que va portar durant sis setmanes després de trencar-se el cinqué metatarsià.

En el Patín Alcodiam no es fien del cuer. L’Alcobendas només va poder guanyar 1-2 i en eixa pista han perdut tant Barça B com Las Rozas, mentre que l’Espanyol va empatar 7-7. “És una final per a nosaltres i consegüentment ens l’hem de prendre. Hem d’anar al 300 per 300, com si enfronte tinguérem al líder. Som l’equip a batre i voldran guanyar-nos, com a vi el Sant Feliu a la nostra pista”, ha explicat Lorenzo Pastor.

El partit al qual el tècnic es referia, últim de la temporada a casa, va costar més del que es pensava. Fins a l’últim moment va estar patint el Patín Alcodiam. Mancant quatre minuts va marcar el Sant Feliu i van saltar totes les alarmes. A 2.22 Gonzalo Pérez va poder aconseguir el gol de la tranquil·litat però va fallar el directe per la quinzena falta dels catalans.

Nervis finals
El Patín Alcodiam va arribar a posar-se 3-0 amb els gols de Ferran Formatjé i dos de Gonzalo Pérez en els nou primers minuts. Així va acabar el primer temps però van aparéixer els dubtes arran de que el Sant Feliu acurtara diferències. Els catalans van fer el segon i el partit va entrar en una fase d’incertesa en el qual l’Alcodiam no acabava de tancar el marcador. “Van ser moltes coses, nervis, por al fet que ens passara això de la setmana anterior contra el Barça B i també cansament. Estem molt justos i ho acusem”, reconeix el tècnic.

El final del partit va ser un alliberament. Ara a esperar aqueixa batalla final a casa del Santa Mª del Pilar mentre que l’Alcobendas ha de jugar en la pista del Barça B amb l’Arenys de Munt trepitjant-li els talons i a l’aguait de la segona plaça.

Send this to a friend