A aquest Alcoià no hi ha qui ho pare

Guanya 2-0 al Cornellà en el Collao.

Resum de l'Alcoyano-Cornellà
Una jugada del partit. ALDEMAR

Un Alcoyano molt superior al Cornellà ha aconseguit el seu triomf més folgat de la temporada en el Collao i prolonga la seua ratxa d’imbatibilidad fins als huit partits sense perdre. Un gol en pròpia porta del central Borja en el primer temps i un contraatac de llibre dels blanc-i-blaus culminat per Dani Vega a set minuts del final han permés als de Vicente Parras emportar-se una victòria per 2-0 que va poder ser més àmplia d’haver tingut la punteria més afinada.

Quasi d’eixida s’ha vist a un Deportivo que no ha tardat a fer-se amb el partit i crear molt de perill en la porteria de Lucas Anaker. El primer avís no ha tardat a arribar, en el minut 13 un Andy Escudero que potser ha jugat el seu millor partit com a blanc-i-blau, s’ha desfet del seu marcador i després de trepitjar àrea ha volgut disparar ajustat al pal curt però abans d’agafar porteria s’ha creuat Borja i la pilota ha acabat en córner.

Quatre minuts més tard, els de Vicente Parras han tornat a la càrrega, ara amb un centre de Lillo que no ha trobat rematador. L’Alcoyano estava aconseguint fer molt de mal amb la seua velocitat i arribades pels dos costats. En el 22, doble ocasió, tret d’Andy Escudero que ha repel·lit com ha pogut el meta Anaker, la pilota ha quedat als peus de Juanan, que ha arribat a disparar i una altra vegada Borja s’ha creuat en la trajectòria de la pilota, acabant l’acció en un altre córner.

Arriba el primer
Es mastegava el gol i la recompensa per al Deportivo ha arribat en el minut 32 després d’un gol en pròpia porteria del central Borja. Qui havia sigut el salvador del Cornellà en un parell d’ocasions, no s’ha entés amb el seu porter, li ha volgut deixar la pilota de cap però l’acció ha agafat a contrapeu al meta Lucas Anaker i d’aquesta manera els blanc-i-blaus s’han posat amb 1-0, un resultat que ja feia minuts estaven mereixent.

En l’inici de la segona part, el Cornellà ha tractat de reaccionar, també lel Deportivo ha buscat cedir metres a la recerca de la velocitat de les seues puntes per a tractar de buscar contra amb la qual sentenciar el xoc. En una d’elles, Antón ha marxat com una fletxa per la seua banda, després de trepitjar àrea ha cedit arrere a Juanan, que no ha enganxat bé i la seua rematada ha anat fora de la porteria.

Per cert, que l’alacantí ha marxat ovacionat quan ha cedit el seu lloc a Ángel López a cinc minuts del final. L’espera finalment ha tingut la seua recompensa, l’Alcoyano després d’un contraatac de llibre iniciat per Mourad, l’hispà-marroquí ha vist que estava sol Dani Vega i allí que ha anat la pilota, l’extremeny ha enfilat amb velocitat la porteria contrària per a acabar batent amb precisió a Anaker en la seua eixida.

Va ser la sentència a set del final a un partit redó de l’Alcoyano, que suma huit jornades sense perdre. Mourad ha vist la groga i es perd per sanció la visita del pròxim dissabte al Carlos Belmonte per a enfrontar-se a l’Albacete. Ara toca pensar en el debut coper del dimarts (21 hores) a casa del Badajoz d’Óscar Cano

Fitxa tècnica:

Alcoyano: José Juan, Lillo, Primi, Carlos Blanco, Pablo Carbonell, Antón (85′ Ángel López), Fran Miranda, Juanan, Andy Escudero (68′ Imanol), Mourad i Jona (68′ Dani Vega)

Cornellà: Lucas Anaker, Zalaya, Borja, Albizúa (84′ Andrade), Rulo, Eloy Gila, Mancuso, Dorca (73′ Álex Pla), Sascha, Pipo (76′ Gonpi) i Chiki

Àrbitre: Guzmán Mansilla (Andalús). Va amonestar als locals Mourad i Lillo i al visitant Mancuso.