A la venda les entrades del concert Spanish Brass

Dissabte que ve en el Teatre Calderón de la mà de l'Associació Amics de la Música

A la venda les entrades del concert Spanish Brass
El quintet porta més de 30 anys de trajectòria en el món de la música de cambra | FB

Dissabte que ve 10 d’abril, el Teatre Calderón albergarà el concert Spanish Brass, que arriba de la mà de l’Associació Amics de la Música. Les entrades ja es troben a la venda, per als socis de l’entitat en l’oficina de la mateixa al carrer Saint Lucia, 3- baixos entre les 17’30 i les 20 hores de dimarts a divendres, mentre que els no socis poden adquirir les localitats, a 20 euros, a través de ticketalcoi.com.

Amb més de 30 anys de trajectòria en el món de la música de cambra, Spanish Brass és un dels quintets més dinàmics i consolidats del panorama musical espanyol.

L’any 1996 va obtindre el Primer Premi del 6é Concurs Internacional per a Quintets de Metalls “Ville de Narbonne” (França), considerat el més prestigiós per a aquesta formació. En 2017 va rebre l’I Premi Bankia al Talent Musical en la Comunitat Valenciana i, en 2019, el Premi Espai Ter de Torroella de Montgrí (Girona) i dos Premis Carles Santos de la Música Valenciana atorgats pel Institut Valencià de Cultura. En 2020 ha rebut el Premi Nacional de Música atorgat pel Ministeri de Cultura.

A més d’haver participat en alguns dels festivals més importants de música i de realitzar gires per tot el món, ha tocat en la gala dels Premis Príncep d’Astúries en 1995, han gravat la música de l’obra teatral La Fundació de Buero Vallejo per al Centre Dramàtic Nacional i la banda sonora de la pel·lícula Descongela’t, de Félix Sabroso, per a la productora El Desig.

Send this to a friend