A la venda les entrades per als espectacles del Teatram 2021

El primer d'ells, 'Suciedad Anónima', està programat per a aquest dijous, a les 20 hores

A la venda les entrades per als espectacles del Teatram 2021
Taules Teatre representarà ‘Suciedad Anónima’. | FACEBOOK TAULES TEATRE

La primera Mostra de Teatre Amateur d’Alcoi, TeatrAm 2021, arranca aquesta mateixa setmana i ja estan a la venda les entrades dels diferents espectacles programats –dijous 4, 18 i 25 de novembre–.

Les localitats es poden adquirir a través de la taquilla del Teatre Calderón –de dimecres a dissabte, de 11’30 a 13’30 hores i de dimecres a divendres, de 18 a 20 hores– o en la web de ticketalcoi.com, i les obres que es veuran són: ‘Suciedad Anónima’, de Taules Teatre –dijous 4–; ‘Mil Amaneceres’, de El Duende de Lerma –dijous 18–; i Zorongo Teatre presentarà el dijous 25 ‘Pere i el capità’.

Tots els espectacles seran en el Teatre Calderón, a les 20 hores, i el preu individual és de 5 euros, encara que en taquilla es pot realitzar l’abonament al Teatram 2021, i els tres espectacles costarien 10 euros en total.

En el cas de la primera de les obres, ‘Suciedad Anónima’, estarà interpretada per Belén Jara, Victoria Muñoz, José A. Pérez Fresco i Pedro Santomera, sota la direcció de Juan Luis Mira i l’actuacions de l’espectacle és Alfredo Sanzol.

La citada obra tracta sobre quatre socis que tenen una empresa, la qual no va malament, però que quan reben una oferta de compra decideixen vendre-la. Aquest tràmit no resulta com esperen, ja que, en lloc de vendre l’empresa, venen a un dels socis.

Recordar que, el festival va sorgir a proposta de la Comissió d’Arts Escèniques del Consell de Cultura d’Alcoi i es durà a terme aquest any de manera experimental durant aquest mes. A més, ha comptat amb un gran acolliment per part de les companyies de teatre, rebent propostes a nivell nacional de quasi 80 companyies.

Send this to a friend