A punt la campanya per a escolars de Tirisiti

Està previst que comence aquest divendres, el mateix dia que eixiran les entrades per a les funcions especials de desembre

A punt la campanya per a escolars de Tirisiti
Els tècnics estan ultimant el muntatge del famós pesebre. | XAVI TEROL

El Betlem de Tirisiti està ultimant tots els detalls i el muntatge de cara a l’imminent inici de la campanya per a escolars, previst per a aquest divendres, 25 de novembre. Aqueix mateix dia, a les 16 hores, eixiran a la venda les entrades de les funcions especials dels dissabtes de desembre: els dies 3, 10 i 17, quan hi haurà 5 funcions cada dia, en horari de vesprada, a partir de les 17 hores.

Quant a la campanya escolar, aquesta s’estendrà fins al dijous 22 de desembre, i es durà a terme en horari lectiu, segons s’indica des de La Dependent, companyia encarregada de les representacions de Tirisiti.

Respecte a la campanya per a tots els públics, la venda s’obrirà a les 16 hores del 16 de desembre en ticketalcoi.com. Aquesta començarà el divendres 23 de desembre, i es prolongarà fins al 5 de gener.

Durant aquests dies s’ha estat ultimant el muntatge del famós pesebre, del qual es preveu que hi haja unes 200 representacions entre la campanya escolar i l’oberta al públic.

Send this to a friend