A punt la Fira de Nadal de Xixona més llarga de la història

La inauguració de la XIII edició, que recupera la presencialitat, serà aquest divendres a les 11 hores

A punt la Fira de Nadal de Xixona més llarga de la història
Presentació del cartell anunciador, obra d’Ana González. | ERICA DOMENECH

Xixona està ultimant tots els detalls de la XIII Fira de Nadal, que en aquest 2021 recupera la presencialitat després de la seua reconversió a l’en línia l’any passat a causa de la Covid-19. A més, aquesta edició serà la més llarga de la història amb 6 dies de duració.

Així, la seua arrancada serà aquest divendres 3 de desembre amb l’obertura a les 10 del matí, mentre que una hora més tard, tindrà lloc la inauguració oficial, en la qual seran presents diverses autoritats de la pròpia localitat, però també de fora, com és el cas del President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, que ha confirmant la seua assistència, segons assenyala l’alcaldessa de Xixona, Isabel López. Així mateix, Puig, ha traslladat la celebració del Ple del Consell d’aqueix mateix dia, és a dir, d’aquest divendres, a la localitat torronera, tenint lloc en El Teatret.

Des del citat divendres, fins al dimecres 8 de desembre, l’horari de la Fira serà ininterromput –des de les 10 hores fins al tancament a la vesprada-nit– i s’han programat nombroses activitats al llarg d’aqueixos dies, a més de la visita als expositors que vendran els seus productes en l’Avinguda de la Constitució.

A causa de la pandèmia, s’han pres diverses decisions enfocades al compliment de les mesures i d’evitar aglomeracions. Una d’elles, és el trasllat de la zona habitual en la qual es desenvolupa les activitats, que en aquesta edició, estarà situada en l’extrem contrari de l’Ajuntament, en la pròpia Avinguda de la Constitució.

Així mateix, en la zona de l’aparcament del Barranc de la Font es desenvoluparan les atraccions infantils i estaran situats els food trucks.

Durant els dies que dure la Fira de Nadal de Xixona, els assistents podran comprar els millors dolços nadalencs, entre ells, el destacat torró de Xixona, a més de gaudir de visites teatralitzades, visites guiades, showcookings, contacontes, conferències, tallers o projeccions.

D’altra banda, i encara que en aquesta edició es recupera l’esperada presencialitat, ja es va anunciar l’any passat la intenció de mantindre la web que es va preparar per a l’edició de 2020: feriadenavidad.es, com un complement a la fira tradicional i un mitjà de venda de productes i de donar a conéixer les diferents empreses que participen en aquest important esdeveniment.

Send this to a friend