A seguir en l’ona bona

El filial del Sevilla encara no ha aconseguit guanyar i està amb un punt

A seguir en l'ona bona
Ángel Sánchez celebra el gol de l’empat davant el Sabadell. ALDEMAR

Res més acabar el partit contra el Sabadell, i amb el seny encara arrufat perquè els arlequinats havien aconseguit escapar-se vius després de tancar-los en la seua àrea arran del gol de l’empat d’Ángel Sánchez, Vicente Parras es referia al fet que el seu equip havia agafat “l’ona bona” com a símil per a definir la bona arrancada de lliga del seu equip. La setmana, lluny d’apagar-se aqueixa eufòria després del bon partit del Deportivo, els elogis han anat en augment. “Ha sigut una setmana molt gratificant. L’equip hauria pogut distraure’s i traure pit, però la seua actitud ha sigut completament diferent, té ganes d’anar a més i no conformar-se amb l’aconseguit”, ha destacat el tècnic.

Aquestes declaracions han sigut fetes abans d’emprendre viatge a Sevilla, on demà juga a les 12 del migdia, habitació partida de la temporada i habitació horària diferent per a l’Alcoyano. Davant tindrà al Sevilla At, un dels cinc equips que encara no coneix la victòria, però sabuda és la mala relació que el tècnic manté amb els filials. “Contra aquests equips no hi ha lògica que valga, encara que és cert que aquest partit se’ns presenta com una bona oportunitat per a afermar el bon inici de temporada, i volem els tres punts. Per a això no haurem de concedir res a un rival que ens va exigir”, va confessar.

Per a Parres, oblidades els dubtes del principi, aquestes tres jornades han servit per a constatar que l’Alcoyano pot competir amb qualsevol. “L’equip està responent molt bé, portant al rival fins al límit com es va veure davant el Sabadell i obligant-los a jugar d’una manera que no estan acostumats. Contra el Sevilla At haurem de fer una bona faena col·lectiva, tenen bones individualitats, alguns són internacionals, i si els deixem que juguen com saben, ens la pot embolicar”, va advertir.

El partit de demà a Sevilla serà el primer dels dos desplaçaments consecutius que li espera al Deportivo. La setmana que ve toca el camp del Nàstic. “Ací ningú es pot adormir. Si l’equip està a dalt com ara, tots eixirem guanyant”, va admetre. Juanan tornarà a quedar-se fora de la convocatòria. El migcampista de L’Olleria està bé de les seues molèsties musculars però es vol evitar forçar la seua volta perquè no tinga una recaiguda. Qui si que viatjarà serà Dani Albiar, l’últim fitxatge de l’estiu, que ja ha complit els dos partits de sanció que arrossegava del seu anterior equip, l’Almeria.

Hi haurà algun canvi en l’onze però com a molt serà un o dos. Vicente Parras no va voler revelar si mantindrà una defensa de quatre o per contra inclourà un cinqué jugador com va succeir a Linares fa dues setmanes quan va donar entrada d’inici a Primi.

Send this to a friend