Acaba l’obra de remodelació de la plaça de Benissaidó

El projecte va sorgir d'un procés participatiu que s'ha anat desenvolupant i modificant durant aquests dos últims anys

Acaba l'obra de remodelació de la plaça de Benissaidó
L’obra ha finalitzat mancant les noves lluminàries.

Ja han finalitzat les obres de reurbanització de la plaça de Benissaidó, que van ser adjudicades per un import de 224.673 euros. Recordar que aquesta actuació sorgeix d’un procés participatiu que ha anat desenvolupant-se durant aquests últims dos anys. L’obra ha dotat a aquest espai de 49 places d’aparcament, a més de crear una zona per als vianants i una altra per al gaudi dels veïns.

S’ha inclòs l’ampliació de la xarxa de clavegueram, així com la renovació de voreres i calçades. L’empresa adjudicatària va rebaixar en 20.000 euros el pressupost i a més incorpora dues millores, com són el subministrament i col·locació de 18 braços en façana amb la senyera d’Alcoi i les seues corresponents lluminàries així com el subministrament i col·locació de 2 columnes i les seues corresponents lluminàries. Aquesta millora està valorada en 30.945 euros i és l’única cosa que falta per a acabar l’obra. També duu a terme una ampliació del termini de garantia. Ofereix un període de garantia de 3 anys addicionals al període d’1 any establit.

Recordar que aquest projecte sorgeix d’un procés participatiu que ha anat desenvolupant-se i modificant-se durant aquests últims dos anys.

La regidor de Democràcia Participativa, Teresa Sanjuán, ressalta que “el veïnat s’ha implicat molt en un procés participatiu en el qual durant aquests anys han anat realitzant les seues aportacions fins a arribar el projecte definitiu i seguirà implicat en aquesta actuació tan demandada per ells, ja que acordem que ens informarien de qualsevol necessitat que sorgira”.

La setmana passada van visitar la plaça i es van reunir amb el veïnat, l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés; el vicealcalde i regidor d’Obres i Serveis, Jordi Martínez; i Sanjuán. Segons s’indica des del consistori “els veïns van mostrar la seua satisfacció per l’actuació”.

Send this to a friend