ACTAIO realitza un taller a Alcoi per a aprendre a parlar en públic

El projecte té actualment la seua seu a Alcoi

ACTAIO realitza un taller a Alcoi
Imatge del curs que s’ha dut a terme en l’Àgora.
L’Acord Territorial per a l’Ocupació Alcoi-Ibi-Ontinyent (ACTAIO) ha dut a terme un taller sobre ‘Habilitats de Comunicació. Parlar en públic’, amb l’objectiu de desenvolupar les habilitats comunicatives per a aplicar en l’àmbit de la cerca d’ocupació, en concret, per a ensenyar diferents eines a l’hora de parlar en públic, no sols en el terreny laboral, sinó en el dia a dia.

En aquest taller s’han explicat les claus per a realitzar l’oferta professional, s’ha posat en pràctica una dinàmica i una breu presentació de vídeo, introduint d’aquesta manera la importància dels elements que intervenen en la comunicació, com ara la comunicació verbal (importància i característiques del missatge), comunicació no verbal (gestos, postures, contacte visual, imatge personal i espais) i la importància d’un bon comiat.

La present edició del Projecte Experimental VII d’ACTAIO té la seua seu a l’Ajuntament d’Alcoi. Això facilita que es coordinen i complementen les diferents accions dissenyades pels equips tècnics d’ACTAIO i Promoció Econòmica.

 

Send this to a friend