Adequació de les oficines de l’antiga fàbrica Rico per a ús municipal

La primera actuació està sent la del reforç estructural

Adequació de les oficines de l'antiga fàbrica Rico per a ús municipal
Les obres

L’Ajuntament d’Ibi inicia les labors d’adequació i rehabilitació de l’edifici d’oficines de l’antiga fàbrica Rico, situat al costat de les dependències de la Policia Local. L’edificació, de propietat municipal pretén rehabilitar-se de manera integral per a albergar diferents usos municipals, encara que destinat especialment per a les persones de la tercera edat de la localitat. La mercantil SYDCA-XXI Construccions SL és l’empresa encarregada d’aquestes obres el cost de les quals és de 191.796,24 €, sufragades íntegrament pel consistori.

La primera actuació està sent la del reforç estructural, ja que en l’avaluació prèvia de l’edificació, per a conéixer si aquesta complia amb les exigències bàsiques dels diferents usos que se li puga donar, es va determinar la necessitat de reforçar-la puntualment. A continuació, s’escometran les obres necessàries que donen compliment a la normativa per a la realització d’activitats recreatives en establiments públics.

L’espai sobre el qual s’està actuant té 80 anys d’antiguitat (1940), és de 37×17 m i consta de tres plantes, però el que es pretén és la transformació d’un local diàfan a una sala polivalent on es permeta dur a terme activitats de diferents característiques de caràcter social, cultural o festiu el públic principal del qual serà el de les persones majors.

Send this to a friend