Adif licita millores en tres estacions de tren

Entre elles figuren tres de la línia fèrria Alcoi-Xàtiva, concretament les d'Agres, Cocentaina i Alcoi

Adif licita millores en tres estacions de tren
Estació de tren d’Alcoi

Adif ha licitat el contracte d’execució de les obres de millora en set estacions, situades en diferents línies ferroviàries de la província d’Alacant, per un import de 336.457,86 euros (IVA inclòs) i amb un termini d’execució de 7 mesos. Entre elles figuren tres de la línia fèrria Alcoi-Xàtiva, concretament les d’Agres, Cocentaina i Alcoi.

Les actuacions més ressenyables que contempla el projecte inclouen diferents treballs, entre els quals destaquen les rehabilitacions puntuals en edificis de viatgers i altres edificacions adjuntes. Tractament de baixants de pluvials, marquesines i evacuació d’aigües. Renovació i millores d’elements de senyalització i cartelleria. Millores en els sistemes d’il·luminació amb accés independent als quadres de comandament elèctric en les estacions que ho precisen, o la millora en l’accessibilitat a les instal·lacions i edificis d’ús públic, amb especial atenció a les persones de mobilitat reduïda o el condicionament, desbrossament, asfaltat i millora de l’accés a les estacions.

Aquesta actuació s’emmarca en el programa de millores que Adif està duent a terme en les estacions, instal·lacions i equipaments de la xarxa ferroviària convencional. L’objectiu principal del projecte és l’optimització de la funcionalitat de l’estacions situades en la línia de xarxa convencional, sota la premissa fonamental de la seua adaptació a persones amb alguna mena de discapacitat, sostenibilitat i eficiència energètica.

Send this to a friend