Adeu multitudinari a les festes recuperades

Milers de persones s'han concentrat en la plaça d'Espanya i carrers pròxims per a assistir a l'acte que tanca la Trilogia

Adiós multitudinario a las fiestas recuperadas

L’Aparició de Sant Jordiet sobre els merlets del castell han posat el punt final a les festes de Moros i Cristians d’Alcoi, com ha succeït cada any. Però no ha sigut un final com el d’altres anys. Perquè les festes d’enguany pot ser que siguen les de la volta a la normalitat, però han sigut extraordinàries pel seu significat, després de dos anys d’interrupció per la pandèmia. I el comiat de la Trilogia ha sigut més que multitudinàri, amb la plaça d’Espanya, un bon tram de Sant Nicolau i fins i tot una part de Sant Llorenç, ple de gent.

I el Sant Jordiet, Fernando Rius Mestre, ha complit el  somni contingut durant dos anys, llançant centenars de fletxes des de l’alt de la fortalesa, mentre sonava un Himne de Festes corejat per milers de veus, per milers d’emocionats alcoians. Un cant coral per a tancar la Trilogia a l’espera dels informals Soparets que han arribat a continuació. L’Aparició ha sigut molt especial per al protagonista i també per als alcoians que han recuperat els seus Moros i Cristians i que esperen ja la pròxima edició de les festes.

 

 

Send this to a friend