AFA programa activitats pel Dia Mundial de l’Alzheimer

El lema d'enguany és ‘0 omissions 0 Alzheimer’

AFA programa activitats pel Dia Mundial de l'Alzheimer
Trobada organitzada per AFA l’any passat, amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer. | ARXIU

Hui se celebra el Dia Mundial de l’Alzheimer, i com cada any, l’Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer d’Alcoi i Comarca (AFA) ha programat una sèrie d’activitats durant aquest mes.

El lema d’enguany és ‘0 omissions 0 Alzheimer’, amb el qual pretenen “centrar les nostres reivindicacions en la necessitat de conscienciar sobre la necessitat d’abordar l’Alzheimer de manera integral, no hi ha res a ometre en aspectes soci sanitaris que requereixen d’una major especialització i suport en la investigació”, a més de quant a integració social.

Respecte a les activitats, ahir va començar la 2a edició del concurs literari escolar que finalitzarà amb el lliurament de premis al desembre. Hui, a les 11 hores, hi haurà un taller de tocats modernistes en el Centre de Dia, i a aqueixa mateixa hora, AFA Alcoi i Comarca participa en el lliurament de premis ‘Labor social 2021 de FEVAFA’, per al qual és candidata.

Demà i el divendres hi ha una visita teatralitzada al Muboma a les 11 per part dels usuaris del Centre de Dia, i el dijous, a les 18’30 hores, tindrà lloc el ‘Café de l’Alzheimer’ al pati del Centre de Dia.

El divendres hi haurà taules informatives per Alcoi, i aqueix mateix dia, a les 12 hi haurà una trobada en la plaça d’Espanya.

Send this to a friend