AGCB dona a conéixer als primers artistes

La plataforma reuneix músics i grups de tots els estils

AGCB dona a conéixer als primers artistes
Presentació del primer contingut de la plataforma AGCB.

Alcoi Glocal Culture Broadcast (AGCB), la plataforma sorgida com una base de dades dels artistes locals i els seus projectes, ja compta amb el seu primer contingut, després de donar-se a conéixer fa alguns mesos amb l’objectiu que els músics i grups contactaren amb aquesta plataforma.

Així, el regidor de Cultura, Raül Llopis, i el coordinador del projecte, Carlos Gomis, han presentat els primers vídeos i podcasts, que es troben en YouTube i XCloud, respectivament.

Gomis va avançar que actualment ja hi ha al voltant de 40 artistes seleccionats, els quals s’aniran presentat progressivament, perquè tant les citades plataformes, com la pròpia web agcb.live, estiguen en contínua actualització.

En aquest inici, s’han seleccionat artistes d’estils musicals completament diferents. Es tracta del grup Joe Pask, de folk-rock, i del raper emergent, Golden Tricoma.

De tots dos, hi ha un vídeo d’al voltant de 20 minutos amb temes gravats en l’estudi de l’IVAM CADA Alcoi, el qual ara s’està utilitzant molt més que fins al moment, segons va assenyalar Llopis, precisament gràcies al projecte d’AGCB.

Així mateix, també un podcast en el qual es coneix més a aquests artistes.

Aquesta iniciativa suposa un escenari virtual per als artistes que apareixeran en ella, ja que, tal com van explicar Gomis i Llopis en la presentació d’aquest primer contingut, molts dels músics i grups són novells, i no compten amb ‘mánager’ o discogràfica, per la qual cosa, aquesta és una finestra al fet que els coneguen davant possibles contractacions.

Els estils amb els quals comptarà AGCB són molt variats, tant electrònica, com reggae, folk, rap, rock, pop, etc.

Així mateix, l’edil de Cultura va avançar que, igual que Industri.Art, la idea és que AGCB compte amb jornades formatives.

Send this to a friend