Àgora acull una jornada de bones pràctiques d’Actaio

Sobre l'atracció dels llocs de treball en les empreses del territori

Àgora acull una jornada
Exterior de l’edifici que acull la sala Àgora.

L’Acord Territorial per a l’ocupació i el desenvolupament local d’Alcoi-Ibi-Ontinyent (*ACTAIO) organitzarà aquest dimarts la jornada ‘Atracció dels Llocs de treball en les Empreses del nostre Territori’. Se celebrarà en l’Espai Àgora, amb l’objectiu de donar continuïtat a l’esdeveniment de la Setmana d’Estratègies d’Atracció de Talent de la passada edició.

La jornada es desenvoluparà des de les 16 fins a les 18’30 hores i està dirigida a gerència-departaments de RH, empreses, càrrecs de direcció de departaments, personal d’orientació, alumnat i públic interessat. Per a poder participar en ella, les persones que ho desitgen hauran d’inscriure’s en la web d’Actaio https://www.actaio.es/es/jornada-buenas-practicas-2023/

El regidor d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament d’Alcoi, Alberto Belda, inaugurarà la Jornada i a continuació tindrà lloc la xarrada impartida per Beatriz Doménech, responsable del Departament Institucional d’AITEX, en la qual parlarà de la ‘Atracció en Llocs de treball en el Sector Tèxtil’. Seguidament, Amparo Vicent, directora de RH en INASE, parlarà sobre la ‘Participació Activa de les Persones Treballadores’.

Finalment, la Jornada arribarà a la seua última part on es parlarà de ‘Bones Pràctiques en les Empreses del Territori’ amb Noelia Simó, responsable de RH i Sistemes de Gestió en Guerola, que estarà acompanyada de Lola Vañó, directora de RH en Aquaclean Group. Clausurarà la jornada el president de la Federació Empresarial de l’Alcoià-Comtat (FEDAC), Ignacio Gómez.

Segons destaca l’edil d’Ocupació i Formació, Alberto Belda, «entre els principals objectius que ens marquem amb el pacte d’ACTAIO els ajuntaments impulsors destaca el foment i la promoció de la FP, així com la millora de l’ocupabilitat de totes les persones desocupades i que, a través d’aquestes jornades es posa en valor tot el treball que aquestes empreses fan per a atraure i retindre el talent en el nostre territori».

Aquesta activitat forma part del Projecte Experimental VII, subvencionat pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA) i pel Ministeri de Treball i Economia Social.

Send this to a friend