AIJU llança un servei 3D per a replicar òrgans

Aquesta tecnologia és de moment única a Europa

AIJU presenta un servicio de impresión 3D para replicar órganos
La impressió 3D permet una avaluació clínica tridimensional

El Centre Tecnològic AIJU ha presentat el seu servei de rèpliques d’òrgans i patologies de precisió ultra realista amb impressió 3D en la primera trobada virtual de fabricació additiva, ADDITIV Digital.

Aquesta tecnologia, de moment única a Europa, permet replicar biomodels que simulen el comportament de diferents teixits, textures o patologies com vasos sanguinis, ossos o òrgans blans que són obtinguts a partir de ressonàncies magnètiques o tomografies.

D’aquesta manera, la tecnologia pot oferir una avaluació tridimensional clínica sobre un ampli rang de patologies reals o validar el rendiment d’un dispositiu mèdic.

“Si millora la situació en la qual ens trobem i és possible dedicar majors recursos a I+D en el sector mèdic, possiblement en uns anys, la impressió 3D de models anatòmics serà un recurs més totalment implantat en el Sistema de Salut al servei dels nostres grans professionals sanitaris”, assenyala l’enginyer responsable de Fabricació Additiva i Prototips de AIJU, Nacho Sandoval.

Send this to a friend