AIJU ofereix formació en plàstics per a atendre les mancances del sector

Els cursos estan dirigits a aturats o afectats per ERTO

AIJU ofereix formació en plàstics per a atendre les mancances del sector
Moltes places de treball del sector a l’Alcoià es queden sense cobrir.

L’Institut Tecnològic del producte infantil i d’oci (AIJU) impartirà a Ibi, entre desembre de 2021 i juny de 2022 dos cursos gratuïts per a 30 persones desocupades o en situació d’ERTO sobre transformació de plàstics en les seues instal·lacions.

Els responsables de la formació destaquen “la gran ocupabilitat” d’aquesta mena de cursos a la comarca de l’Alcoià. Tenint en compte edicions similars de convocatòries anteriors, estimen que entorn del 50% dels alumnes desocupats que realitzen aquest tipus de formació troben ocupació.

El primer dels cursos, sota el títol ‘Operacions de transformació de polímers termoplàstics’, és un certificat de professionalitat de nivell 2 amb una duració de 570 hores i inclou 5 mòduls formatius. El segon curs és també de transformació de plàstics, però de nivell 3, ‘Organització i control de la transformació de polímers termoplàstics’. La seua duració és de 700 hores i, igual que l’anterior, té un mòdul de pràctiques en empreses.

Des d’AIJU asseguren que aquests cursos “responen a les necessitats de qualificació de la comarca, ja que amb freqüència des del teixit industrial es llancen ofertes d’ocupació que a vegades queden sense cobrir per falta de professionals formats en la zona”.

Les persones interessades han de contactar amb AIJU en el telèfon 96 555 44 75 o a través del correu electrònic formacion@aiju.es al més prompte possible ja que les places són limitades a 15 persones per curs i aquests començaran en breu.

Send this to a friend