AITEX convoca la IV Edició de Premis Empresarials

El termini de presentació de candidatures finalitza a l'octubre

AITEX convoca la IV Edició de Premis Empresarials
Gala de l’última edició dels Premis Empresarials d’AITEX.

Un any més i com ja és habitual, AITEX convoca la nova edició dels seus Premis Empresarials. Aquesta serà la IV edició, que tornarà amb una ampliació de 30.000 euros en la dotació econòmica, xifra que augmenta el total a 90.000 euros per als premiats.

Aquests premis formen part de les accions d’AITEX per a dinamitzar el teixit empresarial i ajudar a millorar la competitivitat entre les empreses. Així, es premiaren les millors propostes en les següents tres modalitats, que comptaran amb dos guanyadors: un primer premi de 20.000 euros i un segon premi de 10.000 euros. En l’excepcional cas d’empat, es repartiran 15.000 euros per a tots dos finalistes.

Les tres modalitats que AITEX presenta en els seus premis són en sostenibilitat/innovació en tèxtil, per a aquelles empreses de l’àmbit tèxtil que desenvolupen un producte innovador o tinguen una gestió ecoeficient en el desenvolupament d’un producte sostenible i ambiental. El següent premi és en sostenibilitat/innovació en cosmètica, per a aquelles empreses del sector que, com en l’anterior premi, hagen desenvolupat un producte innovador o tinguen una gestió ecoeficient en el desenvolupament d’un producte sostenible i ambiental. L’últim premi i que debutarà en la IV edició és per a la millor iniciativa emprenedora, una modalitat oberta a qualsevol tipus d’empresa que haja posat en marxa una nova idea de negoci creativa i innovadora.

La convocatòria de presentació de candidatures finalitza el pròxim 17 d’octubre de 2022 i poden participar totes les empreses la seu social de les quals es trobe dins del territori espanyol. El jurat estarà compost per representants màxims del sector, que valoraran els projectes segons criteris de proposta de valor, qualitat, etc.

Send this to a friend