Aitex dóna 20.000 euros per a nou equipament tèxtil

S'han entregat als instituts Cotes *Baixes i Jaume I

Aitex dóna 20.000 euros per a nou equipament tèxtil
Representants d’Aitex al costat dels directors delos centres educatius. S.G.B.

L’Institut Tèxtil, Aitex, continua ferm en el seu suport a la formació del sector, tant a nivell universitari, com en l’Educació Secundària i en la Formació Professional.
En aquesta ocasió, Aitex ha entregat un total de 20.000 euros destinats a la FP i a la formació dels seus alumnes.
Així, l’IES Cotes Baixes d’Alcoi i l’IES Jaume I d’Ontinyent, han rebut 10.000 euros cadascun, una quantitat que ha sigut invertida en la compra de nou equipament per als estudis tèxtils que imparteixen. Des dels centres han mostrat el seu agraïment a *Aitex per aquesta iniciativa, que és la primera vegada que es duu a terme, i pel suport en general que ofereix la institució als centres.
En paraules del president d’Aitex, León Grau, “el món ha canviat i el que s’ensenyava fa anys ara no serveix”. Precisament, sota aquesta afirmació, l’Institut Tèxtil pretén que els centres en els quals s’imparteixen estudis relacionats amb el sector compten amb els mitjans més avançats, perquè els alumnes isquen preparats al món empresarial, a les seues necessitats i a la seua manera de treballar, ja que les noves tecnologies juguen un paper rellevant.

Send this to a friend