Aitex i UPV estrenyen llaços de col·laboració

Totes dues entitats es van reunir per a exposar les principals línies de treball en matèria d'investigació

Aitex i UPV estrenyen llaços de col·laboració
Reunió entre representants d’Aitex i de la UPV.

L’equip de responsables d’I+D d’AITEX i representants de la UPV es van reunir la setmana passada en la seu del Campus d’Alcoi per a exposar les principals línies de treball a curt i mitjà termini que estan duent a terme en matèria d’investigació.

Encara que totes dues entitats ja col·laboren habitualment en diverses línies de treball, la finalitat d’aquesta trobada va ser reforçar i millorar aquestes col·laboracions entre AITEX i el Campus, de manera que entre totes dues entitats siguen capaces de generar nou coneixement per a transferir i aportar més valor a les empreses del sector.

Durant la jornada, els representants d’AITEX van exposar les principals àrees d’interés en les quals s’està treballant des de l’Institut: Digitalització, processos d’economia circular i sostenibilitat, entre altres.

Sobre la base d’aquestes línies d’interés conjuntes, la sessió va servir com a punt de partida per a definir grups de treball que busquen sinergies i identifiquen nous reptes i oportunitats per a aplicar en el sector tèxtil i cosmètic, ampliant així el know-how i l’oferta tecnològica que totes dues entitats poden oferir a les empreses a través d’aquesta estreta col·laboració.

Send this to a friend