Aitex lliura 15.000 euros a alumnes en premis

El certamen guardona les millors idees innovadores dels estudiants

Aitex lliura 15.000 euros a alumnes en premis
El president i el director general d’Aitex amb les guanyadores del segon premi.

L’Institut Tecnològic, Aitex, ha convocat la tercera edició del Repte AITEX, a través del qual es premien les millors idees innovadores relacionades amb el repte, que en aquesta ocasió ha sigut ‘Com aplicaries l’Economia Circular en el Sector Tèxtil?’, i mitjançant el qual es demanava als participants que proposaren nous productes i/o funcionalitats en productes tèxtils que contribuïsquen al desenvolupament sostenible i la protecció mediambiental.

Un total de 48 propostes s’han presentat a aquest certamen, participant 172 estudiants de tota la Comunitat Valenciana.

Entre els guanyadors, s’ha repartit material tecnològic: airpods, telèfons intel·ligents i ordinadors, valorat en més de 15.000 euros.

El primer premi ha sigut per a l’IES Salvador Gadea d’Aldaia amb el projecte Bikebag’. L’equip estava compost per Andrés Paños, Hugo Barreña, Guillermo Caparros i Eva Morneo.

S’han determinat un total de 8 posicions d’entre tots els projectes presentats a aquesta tercera edició, en la qual han participat centres d’Alcoi, Ontinyent, Bocairent, Crevillent, València, Castelló, Onil, Picanya i Aldaia.

NOUS PREMIS EMPRESARIALS
D’altra banda, des d’Aitex s’ha llançat una nova edició, la tercera, dels Premis Empresarials, el propòsit dels quals és promoure, reconéixer i difondre els millors projectes i iniciatives de les empreses tèxtils nacionals.

Així, hi haurà dos premies: Aitex Innovació davant la Covid-19 i Aitex Sostenibilitat.

En total, l’Institut Tecnològic entregarà més de 60.000 euros en premis.

Send this to a friend