AITEX recull el Premi a la Innovació

Aquest premi reconeix la labor de de l'Institut i el seu objectiu de generar coneixement tecnològic

AITEX recoge el Premio a la Innovación
León Grau, director d’AITEX recull aquest premi atorgat per la Fundació CEDEIX

León Grau, president d’AITEX, ha recollit el ‘Premi a la Innovació’ de la Fundació CEDEIX -Confederació Espanyola de Directius i Executiu- en el marc del XIX Congrés de Directius d’aquesta entitat.

Aquest premi reconeix a l’Associació d’Investigació de la Indústria Tèxtil (AITEX) la labor de l’Institut i el seu objectiu de generar coneixement tecnològic i transferir-lo a les empreses amb la finalitat de crear valor i noves oportunitats de negoci en els sectors tèxtil i cosmètic. Ximo Puig, President de la Generalitat, ha estat també present en aquesta gala que ha tingut lloc a l’Auditori Mar Roig de l’Oceanogràfic de València.

Aquest congrés de la Fundació CEDEIX reuneix directius i empresaris de tota Espanya amb la finalitat de reconéixer a empreses i entitats l’activitat de les quals s’ha considerat essencial en àrees com la dinamització empresarial, el compromís social, la internalització i la innovació.

ALTRES GUARDONATS
Així mateix, enguany el ‘Premi a la Internacionalització’ ha sigut atorgat al Grup Pampes per a reconéixer la seua labor en el disseny, fabricació i exportació de productes ceràmics. Casa Caridad ha rebut el ‘Premi al Compromís Social’ per la seua trajectòria en l’atenció de persones en risc d’exclusió social. El ‘Premi a la Dinamització Empresarial’ s’ha reconegut la missió de formació d’empresaris, directius i emprenedors desenvolupada per EDEM, Escola d’empresaris. Finalment, la trajectòria de l’empresari Javier Fur en el Grup Marjal ha sigut reconeguda amb el ‘Premi al Directiu’.

Send this to a friend