Aitex reprén el programa d’activitats dirigides als estudiants

Té com a objectiu fomentar els sectors tèxtil i cosmètic

Aitex reprén el programa d'activitats dirigides als estudiants
Imatge d’una passada activitat realitzada per AITEX per a estudiants.

El centre d’investigació i innovació, AITEX, ha représ l’ampli programa d’activitats dirigit a fomentar els sectors tèxtil i cosmètic entre els estudiants de centres escolars de tota la Comunitat Valenciana.

Aquestes activitats tornen després de tres anys d’aturada i tenen diversos vessants diferents.

D’una banda, AITEX torna a obrir les seues portes per a donar a conéixer les seues instal·lacions a través de visites –que van començar aquest dilluns 13 de febrer–, amb el propòsit que els estudiants puguen conéixer totes les experiències cientificotècniques en matèria de tèxtil i cosmètica i també per a mostrar les eixides laborals que hi ha en aquests sectors.

Així, es preveu que més de 1000 alumnes, d’ESO, Batxillerat, cicles formatius i Grau de tota la Comunitat passen per les instal·lacions de l’institut tèxtil.

Per un altre, AITEX organitza la segona edició del ‘Campus Científic AITEX’, “una acció que sorgeix amb l’ànim de secundar i incentivar als joves a estudiar titulacions cientificotècniques amb aplicació en la indústria tèxtil i cosmètica”, segons s’indica.

Aquest Campus es durà a terme del 26 de juny al 7 de juliol de 2023, i l’institut tèxtil cobrirà totes les despeses d’un total de 30 becats, amb el millor expedient acadèmic. Del total, 15 beques aniran destinades a estudiants de 4t d’ESO i les altres 15, a alumnes de 3r d’ESO.

Els estudiants assistiran tant a xarrades com a tallers; i visitaran i aprendran en alguns dels departaments d’AITEX. El termini per a la presentació de les sol·licituds estarà obert fins al 29 de maig i s’han d’enviar al correu fomentotextil@aitex.es. Les bases del Campus Científic estan en www.aitex.es.

I finalment, estem en les últimes setmanes per a poder inscriure’s en la V edició del Repte AITEX, el concurs per a estudiants d’ESO de la Comunitat Valenciana que premia les idees més innovadores en resoldre aquest repte sobre cosmètica. El termini finalitzarà el 28 de febrer.

Send this to a friend