Aitex, tres anys premiant el treball empresarial

Es van repartir 60.000 euros entre les quatre empreses que van eixir guanyadores.

Aitex, tres anys premiant el treball empresarial
Els quatre guardonats de la III Edició dels Premis Empresarials AITEX.

La tercera edició dels Premis Empresarials d’AITEX a la fi ha tingut lloc en l’IVAM CADA Alcoi aquest passat dijous 7. Aquesta iniciativa busca fomentar i donar suport a la dinamització del teixit empresarial, tant en l’àmbit tèxtil com en altres sectors, incentivant a més la competència per a així aconseguir un impuls del creixement empresarial. En aquesta edició, en la qual més de 50 empreses nacionals han presentat les seues candidatures, van assistir unes 200 persones, incloent al Conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana, Rafa Climent i el president d’AITEX, León Grau.

Els assistents a l’acte van poder gaudir d’una xarrada carregada d’humor i enginy en les seues paraules, de la mà de Marc Vidal, divulgador econòmic, especialista en transformació digital, presentador i director de programes en TVE.

Arribat el moment de l’entrega de premis, es va presentar als finalistes del Premi AITEX innovació davant de la COVID-19, per a aquelles empreses que hagen potenciat la seua activitat empresarial amb un producte, servici o procés destinat a proposar solucions contra la pandèmia. El primer premi va ser per a Bionicia SL, amb una dotació de 20.000 euros i el segon, de 10.000 euros, per a Destiny Decor S.L.

L’altra categoria era la de Premi AITEX Sostenibilitat, que buscava premiar aquelles empreses que destacaren en la gestió ecoeficient, el desenrotllament sostenible o la protecció mediambiental. Un primer lloc, de 20.000 euros, per a Care Applications i un segon lloc, de 10.000 euros, per a Creaciones Euromoda S.L.

Per a acabar, León Grau va donar un discurs, destacant la labor d’AITEX en el teixit empresarial i comentant la importància de reconéixer la labor de les empreses, per a així contribuir al fet que s’aposte per la innovació i la sostenibilitat. A més, a causa de l’èxit de la present edició, es va obrir la convocatòria per a uns nous premis.

Send this to a friend