Ajudes de Diputació d’Alacant per a incentivar l’ocupació

Distribuirà un total de 1’4 milions entre els municipis de la província

Penàguila és un dels municipis beneficiats. ARXIU

La Diputació d’Alacant ha llançat una línia d’ajudes per la qual més d’un centenar d’ajuntaments de la província es beneficiaran aquest any de les diferents línies d’ajudes impulsades per a incentivar la creació d’ocupació i el desenvolupament econòmic dels municipis.
En total es distribuiran 1.400.000 euros entre els consistoris beneficiats, la qual cosa suposa prop d’un 10% més que l’any passat. La celebració de fires i esdeveniments comercials, la modernització de mercats municipals, el foment de l’agricultura i el sosteniment del medi rural, la promoció econòmica i la creació i manteniment d’horts urbans, són les línies d’actuació que compten amb les subvencions aprovades i que ascendeixen en el seu conjunt a un total de 300.
D’una banda, s’han concedit 82 subvencions per un import total de 503.182 euros, per a la realització de fires i esdeveniments comercials. En aquest cas, els municipis beneficiats de les nostres comarques han sigut han sigut Agres, Alcocer de Planes, Alcoleja, Alfafara, L’Alqueria d’Asnar, Balones, Banyeres de Mariola, Benasau, Benifallim, Benillup, Cocentaina, Facheca, Famorca, Gorga, Millena, Muro de Alcoy, Onil, Penàguila, i Tibi. D’altra banda, la línia d’ajudes dirigida a la modernització dels mercats municipals, percebran 211.064 euros: Alcocer de Planes, Benilloba, Facheca, l’Orxa, Penàguila, Tibi, L’Alqueria d’Asnar, Banyeres de Mariola, Muro de Alcoy. A més, subvencionarà amb 268.755 euros les activitats de promoció econòmica, en matèria de foment de l’agricultura i sosteniment del medi rural les ajudes són de 174.933 euros. Finalment, subvencionarà amb 205.835 euros projectes d’horts urbans.

Send this to a friend