Alcoi acollirà per primera vegada l’autonòmic de Skateboarding

La cita està prevista per al 10 de setembre

Alcoi acollirà per primera vegada l'autonòmic de Skateboarding
Vicent Martí, Lola Torres, Alberto Belda i Iñaki Colino.

El skate park de Batoi acollirà per primera vegada el campionat autonòmic de Skateboarding. Serà el pròxim 10 de setembre quan diferents esportistes se citen a la ciutat dels ponts per a competir en aquest autonòmic, en el qual els guanyadors podran accedir al campionat nacional i molt possiblement a l’europeu.

Alberto Belda, regidor d’Esports, ha volgut esmentar les millores que hi ha hagut en el circuit de Batoi i que, gràcies a això, la Federació no ha dubtat a celebrar el campionat en aquesta pista.

Vicent Martí, president de la Federació Valenciana de Patinatge, ha comentat que Alcoi és un referent en el patinatge i altres modalitats i que el skate alcoià segur ens donarà grans alegries en un futur. També ha esmentat que les dues categories que competiran, per mandat de la Federació Internacional de Skate, seran l’absoluta i sub-16.

Iñaki Colino, president del club Alcoi Skateboarding, ha destacat que aquest campionat tindrà molta repercussió, ja que es valoraran les dues modalitats del Skateboarding: street i rampa.

“M’agrada molt competir i poder conéixer gent i nous circuits. No cal posar-se nerviós quan estàs competint. Si alguna cosa no t’ix ho tornes a intentar una altra vegada”, així ha parlat Lola Torres, primera federada de skate en tot Alcoi.

Send this to a friend