Alcoi acollirà un reagrupament en la nova edició del Rallye La Nucía

El cotxe de Nicolás Cabanes apareix en el cartell anunciador presentat a Madrid

Alcoi acollirà un reagrupament
Manuel Aviñó, en el faristol, amb el cartell de la prova projectat en pantalla.

El 29 Rallye La Nucía Mediterrani ‘Trofeu Costa Blanca’ ha anunciat la seua celebració en la Fira Internacional de Turisme (FITUR). Serà els dies 2, 3 i 4 de novembre, amb seu a La Nucía i un recorregut que es donarà a conéixer en les setmanes prèvies a la disputa de la prova, però que, sense cap dubte, tindrà repercussió i protagonisme comarcal.

De fet, l’organització ha avançat que Alcoi acollirà un reagrupament en la plaça d’Espanya, en la vesprada del dissabte 4 de novembre. I tot fa indicar que, novament, diversos trams del recorregut transcorreran per aquestes comarques. La cita, ha assenyalat l’organització transcorrerà per 32 de municipis de l’interior de la província d’Alacant.

El pavelló de Costa Blanca ha servit d’escenari per a convocar a equips i aficionats a aquesta cita del calendari de Supercampionat d’Espanya de rallyes (S-CER) i que és també puntuable per a l’International Iberian Ral·li Trophy. En l’acte de presentació va participar el president de la Federació Espanyola d’Automobilisme, Manuel Aviñó, l’alcalde de la localitat amfitriona, Bernabé Cano. L’alcoià Vicente Cabanes presideix el comité organitzador de la carrera i, com a tal, va estar en IFEMA durant la presentació.

El 29 rallye La Nucía Mediterrani ‘Trofeu Costa Blanca’ cobra especial rellevància en la nova edició, atés que serà l’última de les proves puntuables per al Supercampionat d’Espanya, la qual cosa s’espera es convertisca en la cita decisiva per a la resolució del certamen en el qual estaran els millors pilots nacionals de l’especialitat.

A Madrid s’ha revelat la imatge promocional d’esdeveniment, un cartell en el qual el vehicle que apareix és el Renault Clio amb el qual ha competit enguany l’alcoià Nicolás Cabanes. L’organització va donar a conéixer dimecres passat en FITUR que el rallye va congregar a al voltant de 70.000 espectadors.

El president de la Federació Espanyola va destacar aquesta circumstància. “Es tracta d’una prova de primer nivell, però també un esdeveniment que genera importants ingressos, tant en la localitat que és seu del rallye com en l’àmplia zona per la qual transcorre”. De fet, segons les dades d’un estudi encarregat per l’organització, el rallye va generar un impacte econòmic que va aconseguir els 6.750.000 euros en l’edició de 2022.

Send this to a friend