Alcoi aconsegueix prop de 480.000 euros per a restaurar dos edificis públics i destinar-los a lloguer social

En el marc del programa ‘Recuperem Llars’ de la Generalitat Valenciana

Alcoi aconsegueix prop de 480.000 euros
Façana principal de l’Ajuntament d’Alcoi. ARXIU

L’Ajuntament d’Alcoi ha aconseguit un total de 479.365,55 euros del programa ‘Recuperem Llars’ que ha posat en marxa la Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, de la Generalitat a través de la Direcció General de Qualitat, Rehabilitació i Eficiència Energètica. El citat pla està encaminat a la rehabilitació d’edificis pertanyents a entitats locals per a destinar-los a habitatge de lloguer amb finalitats socials. El nostre Ajuntament treballarà en l’adequació de dos edificis municipals.

Tal com estableixen les bases de la convocatòria, les subvencions poden destinar-se tant a les actuacions prèvies necessàries per a escometre l’adequació de l’habitatge o l’immoble, així com a les obres de rehabilitació, renovació, ampliació o adequació destinada a aconseguir les degudes condicions d’habitabilitat de l’habitatge. També a qualsevol intervenció destinada a millorar elements comuns en el cas de tractar-se d’una rehabilitació d’un edifici complet, i fins i tot a l’adquisició de l’immoble prèvia a la seua rehabilitació.

Respecte a les condicions de les actuacions, és important assenyalar que els habitatges o els edificis a rehabilitar han de tindre una antiguitat superior a 30 anys. El termini per a executar les obres no podrà excedir de 24 mesos i no podran estar iniciades abans de la sol·licitud de les ajudes.

La regidora d’Habitatge, María *Baca, afirma que des de l’Ajuntament “duem a terme polítiques que puguen combatre les desigualtats, donant més oportunitats a les persones més vulnerables”.

Send this to a friend