Alcoi activa el protocol front l’alerta per baixes temperatures

L'AEMET adverteix que els termòmetres podrien descendir demà fins als 4 graus negatius

Alcoi activa el protocol
Predicció de l’AEMET.

Tal com indica el Centre de Coordinació d’Emergències de la Comunitat Valenciana, la nostra ciutat es troba en nivell groc per les baixes temperatures. A pesar que els riscos de nivell groc no activen la preemergència i indiquen que el perill és baix, l’Ajuntament d’Alcoi ha previngut el protocol corresponent davant tal situació.

Cal destacar que s’ha suspés durant aquest període la neteja dels carrers amb aigua per a evitar que es congele i les possibles caigudes. Així mateix, està preparat el dispositiu per a tirar sal en les voreres i calçada per part del Departament de Transició Ecològica i FCC.

L’Agència Estatal de Meteorologia preveu mínimes de fins a -4º demà dimarts.

ALBERG DE CREU ROJA

També cal ressaltar que des de dimarts passat amb l’alerta pels forts vents es va obrir de manera extraordinària 24 hores l’Alberg de la Creu Roja per a persones sense llar. Aquesta mesura continuarà mentre s’estiga en alerta per qualsevol circumstància meteorològica.

En aquest enllaç podem trobar les mesures que recomanen a la ciutadania des de 112 Emergències de la Comunitat Valenciana: https://www.112cv.gva.es/es/84

Send this to a friend