Alcoi acull a un grup de professorat finlandés associat a Xarxa FP

L'objectiu ha sigut conéixer l'oferta d'FP local i empreses de màrqueting

Alcoi acull a un grup de professorat
Han pogut conéixer a diverses empreses del sector del màrqueting.

Xarxa FP ha començat l’any rebent a professorat de ciutats associades, amb la finalitat d’afermar relacions i col·laboracions. En aquesta ocasió, han visitat Alcoi dues administratives i dos responsables de Màrqueting i Comunicació del Centre de Formació Professional REDU, de la ciutat finlandesa de Rovaniemi.

L’objectiu de la seua visita ha sigut, per un comunicat, conéixer l’oferta de Formació Professional concorde a les seues especialitats en el CIP FP Batoi, IES Cotes Baixes, Col·legi Sant Roc i l’EASD Alcoi, així com el treball administratiu que es realitza en els centres; i d’altra banda, visitar i conéixer empreses del sector del Màrqueting com Adsalsa, Difusión Comunicación i ACCESEO amb les quals realitzar futures col·laboracions a través de Xarxa FP.

Xarxa FP és una associació europea que reuneix 33 ciutats de 15 països europeus amb l’objectiu de fomentar i potenciar la internacionalització dels estudiants, docents i graduats de formació professional. La xarxa va ser creada en 1999 i Barcelona dirigeix el seu Secretariat des de la seua fundació.

Send this to a friend