Alcoi acull durant novembre les Jornades Gastronòmiques POP

Alacant Turisme Interior participa en una iniciativa que es duu a terme a la província i Castelló

Representants dels participants i organitzadors de les jornades (Xavi Terol)

L’associació Alacant Turisme Interior, que agrupa els empresaris del sector en aquestes comarques, col·labora en les Jornades POP 2020, esdeveniment que proposa una ruta gastronòmica que recorre les principals localitats de la província de Castelló i Alacant, i a la qual s’han sumat tot tipus de restaurants participants aportant un menú de cullera especialment preparat per a l’ocasió. Les jornades, que es prolongaran fins a finals del mes de novembre amb la participació de 55 establiments en tota la província d’Alacant, van ser presentades aquesta setmana en el restaurant Torre de Cotes d’Alcoi.

L’objectiu del projecte, segons explicava la presidenta d’Alacant Turisme Interior, Indira Amaya, és promocionar la cuina de sempre, aquells sabors que han marcat la tradició gastronòmica de la província: les olles, olles i potatges. “Un viatge a través de la gastronomia que ens convida a recórrer tota la província des de l’interior fins a la costa, assaborint els plats de sempre. Plats típics de la temporada tardor-hivern”, remarcava per la seua part el director general de Turisme de la Generalitat Valenciana, Herick Campos.

A Alcoi hi ha cinc restaurants participants en les Jornades POP 2020: Savoy, Sant Francesc, Filà Vascos, Torre de Cotes i La Raconà. A més, altres cinc establiments pertanyents a Alacant Turisme Interior també s’han sumat a aquesta iniciativa gastronòmica.

Send this to a friend