Alcoi acull hui una jornada de skate i de workout

Es tracta de dues competicions amb importants premis en metàl·lic

Alcoi acull hui una jornada de skate i de workout
En skate hi haurà una destaca participació.

Dos esports de carrer com el skate o el workout, en auge a la nostra ciutat fins a la pandèmia, recuperaran la seua activitat competitiva amb els dos esdeveniments que el Centre d’Esports ha organitzat per a aquest dissabte en companyia dels seus responsables a nivell local. “Amb totes dues competicions volem reprendre el pols i dinamitzar aquestes dues modalitats”, va assegurar Alberto Belda, regidor d’Esports, en la seua presentació.

D’una banda, la pista roja situada en la instal·lació de skate que hi ha al costat del col·legi Santa Ana acollirà des de les 11 fins a les 20 hores el Game of Skate, que és la competició que reunirà un cartell de luxe amb els setze millors ‘skaters’ de la Comunitat Valenciana i de Múrcia.

Hauran enfrontaments directes fins a conéixer-se al guanyador de la competició després d’una final que enfrontarà als dos millors. El vencedor s’embutxacarà 500 euros i el segon classificat rebrà un premi de 250 euros. A més hauran premis per als millors trucs, en un esdeveniment que promet sensacions fortes pel nivell de la competició.

TRES COMPETICIONS Alhora
A la mateixa hora i a pocs metres d’aquesta instal·lació municipal, en el workout riverfit park, també davall del pont de Cervantes, començarà a disputar-se la Street Workout Contest amb una competició de workout de ‘freestyle’, una altra de resistència i de tensió.

Serà una competició amb premis en metàl·lic tant per als millors en la categoria masculina com a femení. 150 euros, 75 i 50 per als participants en ‘freestyle’ i 100 euros i 50 per als inscrits en resistència i tensió. Serà una bona oportunitat per a veure la destresa i habilitat dels practicants d’aquesta disciplina en la qual utilitzen el seu propi pes corporal.

Send this to a friend