Alcoi avança un any més la campanya de control de la processionària del pi

Després de la polvorització duta a terme a l'octubre, al gener es van revisar els punts catalogats

Alcoi avança un any més la campanya de control de la processionària del pi
El mes d’octubre passat es van realitzar accions de polvorització.

Des del passat estiu l’empresa adjudicatària del control de plagues a la ciutat ve duent a terme actuacions per al control de processionària del pi.

Es tracta d’una campanya amb accions preventives que consisteix en la col·locació de paranys de feromones i polvorització, entre altres, en les zones municipals amb presència de pins. Una campanya que s’avança des de fa uns anys com a mesura de precaució, ja que anteriorment solia realitzar-se en els mesos de gener i febrer.

En la present campanya s’ha actuat en un total de 25 zones de la ciutat, com per exemple, voltants dels col·legis, zones enjardinades o els parcs, entre altres.

D’altra banda, el mes d’octubre es va realitzar el control dels paranys comprovant que havien capturat 274 mascles el que suposa que es van evitar fins a 274.000 erugues menys amb aquesta actuació, segons s’indica des del consistori.

Així mateix, de manera preventiva, es va dur a terme la inspecció i tractament dels punts susceptibles de processionària a Alcoi entre el 17 d’octubre i el 4 de novembre i al gener es van revisar els punts catalogats, i l’empresa va indicar que les incidències trobades procedien de bosses situades en propietats privades.

Send this to a friend