Alcoi celebrarà el Carnestoltes el 5 de març

No hi haurà ni lliurament de premis ni tampoc discomòbil en la plaça de Dins

Alcoi celebrarà el Carnestoltes el 5 de març
L’últim Carnestoltes es va celebrar a principis del mes de març de 2020. | ARXIU

La desfilada de Carnestoltes tornarà a Alcoi dissabte que ve 5 de març, un esdeveniment que es va dur a terme per última vegada en 2020, a penes uns dies abans que es declarara l’Estat d’Alarma a Espanya.

Des de l’Ajuntament s’apunta que aquesta celebració estarà ajustada a les mesures de seguretat sanitària vigents contra la Covid-19, com és la recomanació de portar màscara en esdeveniments multitudinaris a l’aire lliure en els quals no es puga garantir la distància entre persones, la qual cosa s’aplicarà tant als participants en la desfilada com al públic assistent.

El consistori explica que “per a evitar l’aglomeració de persones s’eliminarà el lliurament de premis i posterior discomòbil que se celebrava en la plaça de Dins”. En aquesta ocasió, la desfilada arrancarà a les 19’30 hores en El Partidor i descendirà per Sant Nicolau, Plaça Espanya i Sant Llorenç per a finalitzar en la plaça Pintor Gisbert (El Parterre). Posteriorment, a les 22 hores, el jurat emetrà en Facebook un vídeo en el qual donarà a conéixer els premis de les diferents categories.

S’entregaran tres premis dotats amb 300, 200 i 100 euros, respectivament, així com un primer i segon premi infantil, dotat amb sengles lots de joguets. També hi haurà 200 euros per als guanyadors del premi d’ambientació musical.

Segons manifesta la regidor de Festes, Carol Ortíz “després d’un parèntesi obligat per la pandèmia, ens complau tornar a celebrar aquesta desfilada que té molt d’acolliment entre els habitants d’Alcoi i de la comarca i esperem que es puga celebrar amb total normalitat, confiant com sempre en la responsabilitat del públic assistent i dels participants”.

La inscripció per a participar en la desfilada de Carnestoltes pot formalitzar-se a través del formulari localitzat en la següent adreça web:  https://carnetoltesalcoi.whataform.com/f/73c7b7f19e51d4

Send this to a friend