Alcoi comptarà amb una Mostra de Microteatre

Es tracta d'un format molt dinàmic assentat en diverses capitals

Alcoi comptarà amb una Mostra de Microteatre
Roda de premsa de presentació de la primera Mostra de Microteatre.

Pròximament veurà la llum la I Mostra de Microteatre d’Alcoi, una iniciativa de la Sociedad El Trabajo, en la qual s’aposta per un format assentat en diverses capitals, i que arribarà a la nostra ciutat a la fi d’aquest mes d’abril, i que s’allargarà fins a juny.

El microteatre es caracteritza per ser un format flexible i molt diferent al teatre habitual, amb obres de 15 minuts –aproximadament–, en un espai reduït i per a un número de públic també reduït. Així mateix, tenen cabuda tant professionals com amateurs, que és precisament el que ha ocorregut per a la primera edició organitzada a Alcoi, ja que participen companyies professionals, però també hi haurà presència de persones amateurs.

La setmana passada es va presentar aquest projecte, que ve a completar l’àmplia oferta de teatre amb la qual compta Alcoi –les diferents Mostras, fins i tot les escoles de teatre–, per part de l’edil de Cultura, Raül Llopis, el president de El Trabajo, Ricardo Canalejas i el director creatiu d’aquesta Mostra, Hugo Aracil.

En la pàgina web microteatre.com apareixen totes les obres que hi ha previstes per a aquesta primera edició, les quals començaran el 30 d’abril amb ‘Des del balcó’ de Neus Agulló.

A diferència del microteatre que es realitza en altres ciutats, per a aquesta primera edició s’ha optat per realitzar diverses sessions de la mateixa obra en un mateix dia, mentre que el format tradicional és fer diferents representacions en una mateixa jornada, de manera que, en una vesprada, el públic gaudeix de diferents obres teatrals.

Totes les representacions seran en la seu de El Trabajo i el seu preu és de 4 euros. En la pròpia web de microteatre.com es poden adquirir les entrades.

Llopis va donar l’enhorabona a El Trabajo per aquesta iniciativa, mentre que Canalejas va explicar que amb aquest projecte es pretén oferir una nova perspectiva de l’escenografia, i per part seua, Aracil va comptar els detalls del format d’Alcoi i que preparen una segona edició per a setembre.

Send this to a friend