Alcoi difon l’art urbà a través de rutes

També s'ha creat una web amb les obres del certamen Urban Skills

Alcoi difon l'art urbà
Imatge d’arxiu del mural de Sebas Velasco de l’any 2018.

Després de dues edicions d’Urban Skills, en les quals artistes de talla internacional han plasmat el seu art a gran escala en diversos punts d’Alcoi, s’han creat diverses rutes, que arrancaran la setmana vinent, per a donar a conéixer aquests murals. L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar difusió i posar en valor aquest tipus d’art, arribar al públic que el desconeix i aportar informació concreta de les obres i els seus autors.

Per a això, a més de les rutes, s’ha creat una web –en versió app mòbil– en la qual hi ha informació concreta de cadascuna de les obres elaborades en les edicions d’Urban Skills, com per exemple, imatges del procés de creació, entrevistes, la visió personal dels artistes sobre l’art en l’actualitat i un mapa amb els diferents murals. La web és: www.urbanskillsalcoi.org.

Les esmentades rutes comptaran amb una campanya de promoció, que després de la inauguració divendres que ve 1, dissabte 2 i diumenge 3, s’incorporaran a les rutes turístiques que ja hi ha a Alcoi. A més dels murals ja realitzats, en aquestes visites guiades –inicialment pel Centre i Santa Rosa–, els visitants coneixeran també les obres que s’estan elaborant actualment en la tercera edició d’Urban Skills.

L’aforament per a aquestes rutes és limitat i és necessari inscriure’s a través de la web de Joventut.

Send this to a friend