Alcoi dona pas a la Setmana Santa complint amb totes les mesures de seguretat

Els actes van donar principi la vesprada del dissabte amb la col·locació del cartell

Alcoi dóna pas a la Setmana Santa complint amb totes les mesures de seguretat
En aquesta ocasió, María Bolufer és l’autora de l’obra

Alcoi dona pas a la Setmana Santa amb una programació de diversos actes i misses presencials complint amb totes les mesures de seguretat. Els actes van donar principi la vesprada del dissabte amb la col·locació del cartell de la Setmana Santa al peu del campanar de la parròquia de Santa María. En aquesta ocasió, María Bolufer és l’autora de l’obra. A continuació, serà el torn de  AndrésTárraga, ja que és el encarregat de la lectura del pregó.

DIORAMES D’ESCENES BÍBLIQUES
La regidora de Festes, Carol Ortiz, avança que “enguany com a novetat, l’Associació Belenista de Santa Rosa exposarà en Santa María diorames d’escenes bíbliques”. Aquesta exposició es podrà visitar fins a l’11 abril a l’església.

La programació continuarà aquesta setmana, amb el Viacrucis el dimecres 31, a partir de les 19’30 hores en la parròquia de San Mauro i San Francisco.

L’edil de Festes indica que, per a complir amb les mesures anti Covid-19, s’han fet algunes modificacions en les misses de Setmana Santa. Pràcticament totes estan programades a l’església de Santa María, per a tractar de complir amb l’aforament, ja que està limitat des de la conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana.

HORARI DE MISSES
Per al Divendres Sant, 2 d’abril, hi ha misses programades a les 10, 10’30 i 18’30 hores. El Diumenge de Resurrecció, 12 d’abril, les misses s’oficiaran a les 10’30 i a les 12’15 hores. A aquests cultes se li afigen també els del Dijous Sant, dia 1 d’abril i el diumenge 4, en els horaris que apareixen en el ‘Guió d’actes Setmana Santa 2021’, adjunt a aquesta notícia. Per al Dissabte Sant també està programada la Vigília Pasqual en San Mauro, igual que la missa de l’1 d’abril.

Send this to a friend