Alcoi es prepara per a una Setmana Modernista condicionada i reduïda

Els actes es repartiran per diferents escenaris, amb aforaments reduïts i controlats

La Setmana Modernista 2021 d’Alcoi se celebrarà del 20 al 26 de setembre i estarà condicionada per les normes que Sanitat imposa actualment per a la celebració d’activitats al carrer i espais tancats. La regidora de Turisme, Lorena Zamorano ha donat a conéixer el contingut de la programació, que s’ha vist reduït respecte a edicions anteriors –l’any passat no es va poder celebrar per la pandemina– i adaptat a les especials circumstàncies actuals. Malgrat que, com ha reconegut l’edil, “la incidència de la Covid-19 a Alcoi ha baixat molt”, les autoritats sanitàries no permeten una sèrie d’actes, com a cercaviles i desfilades que puguen contribuir a les aglomeracions i que han format part d’anteriors edicions.

D’aquesta manera, els actes es repartiran per diferents escenaris, amb aforaments reduïts i controlats, ja que per a assistir als actes programats, excepte dos previstos en la plaça d’Espanya, es requerirà reservar plaça a través de TicketAlcoi. Tots els actes seran gratuïts. D’aquesta manera, l’activitat començarà el dilluns 20 de setembre, amb el descobriment del cartell en la façana de l’ajuntament. Aqueixa mateix dia, els comerços ambientaran els seus aparadors i se celebrarà una conferència en el Centre Cultural. Seran les primeres activitats d’una sèrie que es prolongarà durant tota la setmana i que es poden consultar al final d’aquesta informació.

Exposicions, lectura de textos  emblemàtics, conferències, balls… compondran la programació durant la setmana. El divendres ser durà a terme la ‘Invocació del Mag Houdini en la plaça d’Espanya, a les 19,30 hores. Serà un acte al qual es podrà acudir lliurement, fins a completar l’aforament. S’instal·laran cadires, amb la distància de seguretat establida en les normes, per a seguir l’espectacle que vindrà a ser el punt de partida d’un cap de setmana ple d’activitats que es desenvoluparan en diferents escenaris: la fira Modernista en la Glorieta; la plaça Ramón y Cajal i la plaça Ferrándiz i Carbonell.

El diumenge, el Cementeri acollirà una ruta guiada i en els diferents escenaris establits actuacions, concerts, balls i activitats relacionades amb la màgia que és l’eix central d’aquest any de la Setmana Modernista.

PROGRAMA SEMANA MODERNISTA 2021

Send this to a friend