Alcoi es promociona com a destinació turística en la Fira Modernista de Terrassa

El mercat català és un dels prioritaris per a Alcoi

Alcoi es promociona a Terrassa
Estand d’Alcoi en el certamen català.

Alcoi ha sigut present aquest passat cap de setmana en la XIX edició de la Fira Modernista de Terrassa, considerada com la gran fira del sector de Catalunya. Enguany el certamen està dedicat a la universitat, coincidint amb el 120 aniversari de la col·locació de la primera pedra del Palau d’Indústries.

Alcoi ha acudit a aquesta cita per quarta vegada per a promocionar els atractius turístics de la ciutat, en un espai dedicat a les ciutats incloses en la Ruta Europea del Modernisme.

L’estand d’Alcoi va rebre molta afluència durant tot el cap de setmana, especialment de visitants catalans, sobretot de Terrassa i Barcelona. Les propostes que més interés van despertar van ser la ruta industrial i modernista, la ruta Ovidi Montllor, els Moros i Cristians, i Alcoi Ciutat de Nadal.

Cal destacar que el mercat català és un dels prioritaris per a Alcoi quant a l’emissió de turistes, situant-se per darrere de la Comunitat Valenciana, que és el mercat emissor nacional principal. En aquest sentit, l’àrea de Turisme de l’Ajuntament d’Alcoi té també planificada la seua assistència a les fires de Barcelona, Carcaixent i Novelda.

Send this to a friend