Alcoi està entre els destins d’interior més demandats

Dins del programa Bono Viaje de la Generalitat Valenciana

Alcoi està entre els destins d'interior més demandats
Un moment de la reunió mantinguda en el despatx d’alcaldia.

Alcoi és un dels destins d’interior més demandats dins del programa ‘Bono Viaje’ de la Generalitat Valenciana. Ho va afirmar el director general de Turisme de la Generalitat Valenciana, la setmana passada, en la visita realitzada a Alcoi, on aborde, al costat de l’alcalde de la ciutat, Toni Francés, i l’edil de turisme, Lorena Zamoranodiferents projectes turístics que estan desenvolupant conjuntament les dues administracions.

Herick Campos va destacar el suport que la Generalitat Valencià realitza als destins d’interior, “facilitant la cohesió territorial i impulsant que el turisme siga un instrument per a ser motor econòmic”.

Unes paraules que va confirmar l’alcalde alcoià, qui va assegurar que el treball conjunt de la Generalitat i l’Ajuntament està potenciant un sector, el turístic, “que cada vegada té més força i està més valorat a la ciutat”.

Campos va explicar que durant la reunió s’han abordat diferents temes com la formació turística que es desenvolupa a través del CdT d’interior. En aquesta línia, ha agraït a l’Ajuntament d’Alcoi “el gran esforç” que ha realitzat per a impulsar la restauració de l’illa de Rodes perquè siga un “referent en digitalització, en intel·ligència turística i formació”.

Cal assenyalar que Turisme Comunitat Valenciana destina, a través d’un conveni de col·laboració, 1.200.000 euros perquè l’ajuntament d’Alcoi adjudique i execute les obres per a la rehabilitació, així com la seua adequació i equipament com CdT d’interior de la província d’Alacant. Sobre aquest tema, l’alcalde ha confirmat que “aquesta setmana ja hem signat l’inici de les obres” d’un projecte que es traduirà “en una oportunitat per a continuar avançant en la competitivitat del sector”.

En la reunió també van analitzar el Pla Territorial de Sostenibilitat Turística en Destí d’Alcoi, dotat amb tres milions d’euros de fons Next Generation “gràcies al gran projecte que va presentar l’Ajuntament”, va assenyalar el director general.

Send this to a friend