Alcoi habilitarà espais per a descarregar i imprimir el passaport Covid

A partir de la setmana vinent, i serà necessari presentar la targeta SIP i el DNI

Alcoi habilitarà espais per a descarregar i imprimir el passaport Covid
En el centre de majors de la Zona Nord s’habilitarà un punt per al tràmit.

Després de l’autorització del TSJCV a la implantació del passaport Covid en hostaleria, restauració i altres llocs, l’Ajuntament d’Alcoi ha anunciat que habilitarà diferents espais en la localitat, que estaran disponibles a partir de la setmana vinent –excepte dilluns i dimecres, per ser festius–, per a ajudar la ciutadania a descarregar i imprimir aquesta certificació. 

Es tracta d’una mesura enfocada a tots els ciutadans, però especialment a les persones majors, que són les que poden tindre més dificultats a l’hora de realitzar aquests tràmits en Internet.

En concret hi haurà un punt específic per a aquest procés en tres centres de majors, que seran el de la Plaça, Oliver i Zona Nord en horari de 10 a 12 hores, de dilluns a divendres. També es podrà aconseguir, amb cita prèvia, en el Departament de Salut Pública de l’Ajuntament d’Alcoi que està situat al carrer Pintor Casanova (Major), número 10.

Remarcar que, el consistori ha avançat que “s’avisarà d’aquesta informació a les persones majors que viuen soles i estan incloses en la base de dades de l’Ajuntament”.

Per a poder aconseguir el passaport Covid hauran d’acudir amb la seua targeta SIP i el DNI.

“Es tracta de facilitar a totes les persones que puguen aconseguir aquest document que serà necessari per a accedir a diferents espais. Des de l’ajuntament som conscients que les dates nadalenques són especials per a tothom. L’any passat a causa de la Covid van ser moments molt durs, enguany encara que la pandèmia continua present, volem afavorir tot el possible els moments en família i de celebració, sense oblidar que hem de continuar respectant totes les mesures de seguretat per a tractar d’evitar la propagació del coronavirus”, ha afirmat la regidora de Salut Pública, Teresa Sanjuán. 

Send this to a friend