Alcoi incorpora un mirador virtual al seu portal turístic

Cadascun d'ells està geoposicionat i redirigeix a una fitxa amb els principals elements i recursos d'interés per al visitant

Alcoi incorpora un mirador virtual
Aquesta eina ofereix diferents perspectives de la ciutat en 360 graus.

El portal oficial de Turisme d’Alcoi acull un nou servei consistent en un mirador turístic virtual. Aquesta eina ofereix diferents perspectives de la ciutat en 360 graus des de tres miradors virtuals: el preventori, la zona sud i l’església de Santa María. A mesura que la persona usuària va desplaçant-se per la pantalla, apareixen diferents punts d’interés geoposicionats, amb enllaços que redirigeixen a fitxes amb tota la informació turística imprescindible: localització, descripció, horaris, fotografies, audioguies, vídeos amb llenguatge de signes i fullets en pdf.

Segons explica la regidor de Turisme, Lorena Zamorano, «es tracta d’una eina nova i molt útil per a qui vol planificar la seua visita a la ciutat o per a qui ja es troba en ella i vol situar-se i saber quins llocs d’interés hi ha prop d’on es troba». L’edil subratlla la importància d’elements com aquest per a fer d’Alcoi una destinació turística intel·ligent, aportant un valor afegit que la fa destacar entre altres destins.

El mirador turístic virtual, desenvolupat per l’empresa Dielmo, es pot consultar des de l’ordinador i des del mòbil a través de l’adreça del portal (www.alcoyturismo.com) i està disponible en cinc idiomes: castellà, valencià, anglés, francés i alemany. Inclou com a punts d’interés els museus, esglésies, paratges naturals, ponts i edificis emblemàtics, així com la ruta industrial i la ruta modernista. Tots aquests elements poden ser filtrats en el navegador perquè apareguen o no en la panoràmica que estem visitant en eixe moment.

Send this to a friend