Alcoi inicia els actes en honor a la Verge dels Lliris

Ahir va tindre lloc el Res de la Sabatina, l'eucaristia i una xicoteta processó de la imatge

Alcoi inicia els actes en honor a la Verge dels Lliris
La processó es va traslladar a la Glorieta. | QUIQUE REIG

Alcoi va viure ahir la festivitat de la Verge dels Lliris amb diversos actes, que, a causa del risc d’incendi, es van traslladar a la parròquia de Sant Maure i Sant Francesc.

Malgrat aquesta modificació, cal remarcar la volta a la normalitat d’aquesta celebració, sense restriccions a causa de la Covid-19, tal com es va viure per exemple, l’any passat a la Font Roja.

Alcoi inicia els actes en honor a la Verge dels Lliris
L’eucaristia es va dur a terme en la parròquia de Sant Maure i Sant Francesc. | QUIQUE REIG

La jornada religiosa i festiva va començar a les 19 hores, amb el res de la sabatina i la posterior eucaristia, en la qual va destacar el retorn del bisbe de Lleida, Salvador Giménez, que en aquesta ocasió sí que va posar assistir a la celebració.

A més, també va tindre lloc la presentació dels xiquets a la Verge dels Lliris, i l’habitual processó que es fa cada 21 d’agost, es va traslladar a la Glorieta, amb un xicotet recorregut de la imatge davant a l’atenta mirada dels nombrosos devots que van acudir a aquesta cita amb la patrona d’Alcoi.

MÉS ACTES AL SETEMBRE
Després d’aquests primers actes, la programació continuarà ja al setembre. Així, el divendres 2 de setembre es descobrirà el cartell anunciador, obra de Carlos Gran, mentre que un dels actes més assenyalats, la Romeria, està prevista per al diumenge 18, en el qual serà un mes de plena dedicació a la patrona d’Alcoi.

Alcoi inicia els actes en honor a la Verge dels Lliris

Send this to a friend